Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Blog

Gyermekruha egy kicsit másképpen!

Gyermekruha egy kicsit másképpen!

A plázák nagyobb üzleteinek szinte mindegyikében találhatóak gyerekruhák, amelyek népszerű mesefigurákkal...

A plázák nagyobb üzleteinek szinte mindegyikében találhatóak gyerekruhák, amelyek népszerű mesefigurákkal vannak tarkítva a legtrendibb felnőtt szabásmintákkal párosítva. Valóban nincs is annál édesebb, mint amikor a kicsik ezeket a ruhákat viselik. Az ilyen fajta ruházatok tökéletesek a hétköznapokra!

DE! Bizonyára szülőként Önnek is elhangzott már a szájából a "Ne piszkold össze a ruhádat!" vagy a "Vigyázz az új nadrágodra!" felszólítás gyermeke felé. Mindannyian tudjuk, milyenek a gyerekek: a legnagyobb pocsolyába akarnak beleugrani és a homokozó legmélyebb pontján akarnak várat építeni, a sok bukdácsolásról nem is beszélve.

Ezzel nincs is semmi baj, hiszen gyerekek! Ez az időszak, amikor önfeledten játszadozhatnak minden gond nélkül.

 

A mai cikkünkben 3+1 tippet gyűjtöttünk össze, amelyből megtudhatja:

- hogyan biztosíthatja gyermeke számára a játék szabadságát,

- mire fordítson nagy hangsúlyt egy kirándulás során,

- mivel helyettesítse az ormótlan esőkabátot,

- és, hogyan teheti számára izgalmassá a kerti munkálatokat!

 

Fő a kényelem

Az óvodákban, az iskolákban, de még otthon is a nap fény pontja, amikor végre kimehetnek az udvarra a gyerekek! Ilyenkor jöhet egy kis fogócska, bújócska és a homokozás is elmaradhatatlan. A legfőbb szempont, hogy a játszóruha kényelmes legyen és strapabíró, tehát ne szakadjon ki az első használat során. Az Emerton gyermeknadrágok és kabátok ebből a szempontból nagyon jók, hiszen egyszerre komfortosak és anyag összetételüknek köszönhetően a strapát is jól bírják.

A biztonság a legfontosabb!

Kirándulni megy a csipet-csapat vagy egy izgalmas biciklitúrára? Annak érdekében, hogy a mókának semmi se szabjon gátat, egészítse ki gyermeke szettjét egy jólláthatósági mellénnyel! Fontos, hogy hangsúlyt fektessen erre a pontra is, hiszen sok esetben egy ilyen apró dologgal óvhatja meg szerettét a legrosszabbtól!

Esőben sincs megállás!

A zápor vagy a felhőszakadás ellen a legjobb megoldás, ha a hátizsákban meghúzódik egy kis esőkabát! Nem kell feltétlenül hatalmas esőköpenybe bugyolálnia gyermekét, ahhoz, hogy teljesen védve legyen. Válasszon egy méretben passzoló esődzsekit és esőnadrágot, kiegészítve egy vidám gumicsizmával és már jöhetnek is azok a meghódításra váró pocsolyák!

Kis kertész a láthatáron!

Ugye, milyen jó lenne, ha be tudná vonni gyermekét a kinti munkálatokba? Egy kis virágöntözés, egy pici gyomlálás sok-sok kacagással megfűszerezve!

Egy kantáros nadrág remek választás a kültéri kerti mókára, hiszen a kényesebb területeken, mint például a térd megerősített bevonattal rendelkezik. A kis zsebekbe pedig belekerülhetnek a mini gereblyék és a kerti ásók, amivel a "munka" még izgalmasabbá válik. Annak érdekében, hogy ne legyen piszkos és ne sérüljön meg gyermeke keze, egészítse ki a kertész szettet egy speciális kesztyűvel, ami biztosítja a megfelelő védelmet. Sőt! Lányoknak akár rózsaszínben is elérhetőek!

 

Ez csak pár apróság, de nemcsak gyermekének kedvezhet vele, hanem saját magának is, hiszen

- nem kell attól félnie, hogy a legszebb ruhák kárba vesznek egy rossz mozdulat miatt,

- biztonságban tudhatja gyermeke testi épségét egy-egy jól megválasztott darabbal,

- és több ezer forintot is megspórolhat a ruhák strapabíró képességének köszönhetően.