Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Blog

Guide! Új kesztyűk!

Guide! Új kesztyűk!

Több mint 30 éve a küldetésük, hogy védjék a munkás kezeket, és javítsák azok teljesítményét. A prémium munkakesztyűk leggyorsabb, legfenntarthatóbb...

Több mint 30 éve a küldetésük, hogy védjék a munkás kezeket, és javítsák azok teljesítményét. A prémium munkakesztyűk leggyorsabb, legfenntarthatóbb és leginnovatívabb gyártójaként az iparágak széles körében arra törekednek, hogy az embereknek biztonságosabb és egészségesebb munkakörülményeket biztosítsanak. Ehhez élvonalbeli technológiát alkalmaznak, felhasználó-központú termékfejlesztést végeznek és kiemelten foglalkoznak az új ötletekkel. Szüntelenül új termékeken és anyagokon dolgoznak, hogy megfeleljenek a védelemre és a környezettudatos gyártásra vonatkozó jelenlegi és jövőbeli elvárásoknak.

FENNTARTHATÓ KESZTYŰ IGÉNYES FELHASZNÁLÓKNAK

Természetesen ötvözik a jó minőséget, valamint a rendelkezésre álló, a fenntarthatóságot leginkább szolgáló anyagokat és gyártási eljárásokat. Az ENVI™ kesztyűk a szokványos PU-kesztyűk fenntartható alternatívái, miközben ugyanúgy megfelelnek minden igénynek a védelem, a kényelem és a mozgáskontroll terén. A Guide ENVI™ kesztyűk gyártásához nincs szükség vízre, miközben a szokványos PU-kesztyű egyetlen párjának előállításához körülbelül 5 liter víz szükséges. Emellett a gyártási folyamathoz 40%-kal kevesebb energia szükséges, mint a hagyományos PU-kesztyűk esetében. Az ENVI™ kesztyűk nem tartalmaznak káros vegyi anyagot, így a PU-kesztyűk között egyedüliként rendelkeznek a 1935/2004 EC-szabályozás szerinti élelmiszeripari jóváhagyással.

EGYEDÜLÁLLÓ SZAKÍTÓSZILÁRDSÁG ÉS MOZGÁSKONTROLL

Egyedülálló HXFIBR™ anyaguk az innováció és az élvonalbeli technológia forradalmi kombinációja. Található benne egy szénhidrogénréteg, amely egyatomnyi vastagságú és könnyű, ám az acélnál is erősebb anyagot képez. Ez azt jelenti, hogy a HXFIBR™ kesztyűk rendkívül erőteljes vágás elleni védelmet és magas fokú mozgáskontrollt képviselnek – még a legmostohább körülmények között is.