Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Blog

Portwest márka

Portwest márka

A Portwest a munkaruházat, a védőruházat és a személyi védőfelszerelések globális gyártója és innovátora. Az 1904-ben alapított Portwest a világ...

A Portwest a munkaruházat, a védőruházat és a személyi védőfelszerelések globális gyártója és innovátora. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruha-gyártó vállalata, amely több mint 130 országban rendelkezik globális forgalmazási hálózattal és ügyfélszolgálati munkatársakkal. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll.

A világszerte több mint 4500 embert foglalkoztató Portwest világszínvonalú tervezői csapattal rendelkezik, akik a lángálló és láthatósági munkaruházatra, kéz- és lábvédelemre, egyéni védőeszköz-re és viselhető technológiára specializálódtak. A biztonság terén piacvezető Portwest díjnyertes csapata folyamatosan kutatja a legújabb trendeket és innovációkat, amelyek megfelelnek és meghaladják az ügyfelek igényeit.

A Portwest 700 oldalas katalógusa 28 nyelven érhető el, és 1350+ munkavédelmi modellt tartalmaz, így a Portwest minden munkavédelmi igényt kielégítő ' One stop shop' szolgáltatást nyújt.

A Portwest négy ultramodern gyárral rendelkezik Bangladesben, Mianmarban, Olaszországban és Albániában, így teljes kontrollt biztosít a kivételes minőség, az ellátási idő és az etikus beszerzés felett. A Portwest hírneve a technikai know-how, a szigorú kivitelezés, valamint a stílusra és a részletekre való odafigyelés terén jól bizonyított. A következetes színeket, az anyagminőséget, a megfelelő illeszkedést és a versenyképes árakat a vásárlók természetesnek veszik.

A 6 globális helyszínen (Egyesült Királyság, USA, Ausztrália, Egyesült Arab Emírségek, Írország és Lengyelország) működő értékesítési irodák és a 130 országban működő ügyfélszolgálati személyzet biztosítja, hogy a páratlan ügyfélszolgálat soha ne legyen messze. Ezen kívül a Portwest 6 nemzetközi raktárral rendelkezik (Írország, az Egyesült Királyság, az USA, Ausztrália, az Egyesült Arab Emírségek és Lengyelország), amelyek 97%-os töltöttségi rátával garantálják a mindenkor kiváló készletszintet. A Portwest kockázatmentes ajánlatot tesz egy olyan iparágban, ahol a biztonság a legfontosabb.