Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Blog

Bennon márka

Bennon márka

Kezdetektől fogva a társaság a híres zlíni cipőgyártás hagyományit követi, és szisztematikusan foglalkozik a munkavédelmi, biztonsági és szabadidős...

A „BENNON Group a. s.” társaság 2009. év elején jött létre a „Z-STYLE CZ a.s.” cégnév alatt, teljes mértékben cseh illetőségű részvénytársaságként. A társaság átnevezése 2022.01.01-én történt.
Kezdetektől fogva a társaság a híres zlíni cipőgyártás hagyományit követi, és szisztematikusan foglalkozik a munkavédelmi, biztonsági és szabadidős lábbelik fejlesztésével, tesztelésével és forgalmazásával, ideértve a lábbelik területén nyújtott szaktanácsadási szolgáltatásokat is. A társaság mottója: “Ready for tomorrow“.
2017-ben a társaság új irányba indult, és az eddigi kínálatát munkavédelmi és outdoor ruházattal is kibővítette oly módon, hogy megfeleljen a vásárlók ezen a területen is jelentkező igényeinek.
A 2021. év fontos mérföldkőnek számított a társaság életében, mivel megnyitottuk a saját tesztelő laboratóriumunkat. A saját laboratórium hozzájárul az új termékek sokkal gyorsabb és hatékonyabb fejlesztéséhez, az általunk gyártott lábbelik és ruházat jobb minőségéhez, egyben rendkívül fontos szerepet játszik az ellenőrzés és a megelőzés területén, a beszállítóinknál végzett rendszeres és próbaszerű minőségi és technológiai ellenőrzések révén.
Jelenleg a BENNON© és ADAMANT© márkanevek alatt gyártják a cipőket, illetve a PROMACHER© márkanév alatt a ruházatot.
 
Az ADAMANT® márka főként alacsony árkategóriába tartozó alaptermékeket tartalmaz azon vásárlók számára, akiknél az alacsony költség az elsődleges szempont.
A BENNON® márka több kollekciója is nagyobb hozzáadott értékkel rendelkező lábbeliket kínál, melyeket a magasabb minőségű felhasznált anyagok és komponensek, illetve a fejlettebb gyártási technológia jellemez. A márka mottója - „EXPERIENCE OF EXPERTS“ - egyértelműen jelzi, hogy a konkurensekkel szembeni fő előnyünk a szakosodás és a cipőgyártás területén szerzett sokéves tapasztalat, továbbá, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínálunk, melyek hosszú távon megbízhatóak és melyekhez szívesen visszatérnek.
A PROMACHER® márka speciális Technical kollekciót kínál a vásárlóknak, amely kollekció munkaruházatra fókuszál. A márka továbbá a munka- és szabadidő felsők, dzsekik, nadrágok és kiegészítők önálló kollekcióit is kínálja. Minden termék kiváló szabással rendelkezik, minőségi anyagokból készül és különböző körülmények között van tesztelve.