Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Blog

Seiz márka

Seiz márka

Ami egy régi parasztházban kezdődött, az mára egy teljesen automatizált magasraktárral és saját kesztyűmúzeummal rendelkezik. Ma a SEIZ-csoport...

A vállalkozás

Ami egy régi parasztházban kezdődött, az mára egy teljesen automatizált magasraktárral és saját kesztyűmúzeummal rendelkezik. Ma a SEIZ-csoport két leányvállalatból áll. Míg a SEIZ Industrial Gloves az azonos nevű szegmensre összpontosít, a SEIZ Technical Gloves testvérvállalata műszaki kézvédőket fejleszt és értékesít. A Seiz családnév olyan márkává vált, amelyet mindenekelőtt a tűzoltók és a mentőszolgálatok, de a téli sportok kedvelői is ismernek világszerte. Friedrich és Hedwig Seiz 1961-ben Metzingen-Glemsben alapozta meg ezt. Akkoriban az volt az ötlet, hogy kiváló minőségű védőkesztyűket gyártsanak új szabással és új dizájnnal. Ezt a filozófiát és az összetartás, a lojalitás, az elszántság, a megbízhatóság és a kölcsönös tisztelet alapértékeit a mai napig gyakorolják és értékelik a cégben. A cég sikerének alapja az értékek és az állandó akarat, hogy a kesztyűket folyamatosan új innovációkkal még jobbá tegyék vásárlói számára.

Pszhiologiája

A kéz a leguniverzálisabb emberi eszköz, és egyben a leggyakrabban sérült. A SEIZ-nél az a feladatuk, hogy mindig és minden helyzetben a lehető legjobb védelmet biztosítsák, ugyanakkor garantálják az optimális cselekvési szabadságot. Ezért készítik a kesztyűket. Újításokkal, nagy teljesítményű anyagokkal és ergonomikus illeszkedésekkel, amelyek folyamatosan újradefiniálják és forradalmasítják a kesztyűt és védő funkcióját. Minden vásárló számára egyedileg, az egyedi igényeknek és igényeknek tökéletesen megfelelő, optimális kézvédelmet gyártanak. Sikerük tényezői az innovációs erő, a know-how és a hozzáértés, a legmagasabb minőség és funkcionalitás iránti igény.