Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 348 8517

Blog

Jacaru!

Jacaru!

A Jacaru Australia kiváló minőségű, természetes anyagokból készült sapkákat és divatos kiegészítőket gyárt és szállít a szabadtéri szerelmesek...

A Jacaru Australia kiváló minőségű, természetes anyagokból készült sapkákat és divatos kiegészítőket gyárt és szállít a szabadtéri szerelmesek, a világutazók és a lelkes kalandorok számára. Céljuk, hogy erős kapcsolatokat hozzanak létre az ausztrál külvilággal, amely egyesíti az embereket, a generációkat és a kultúrákat szerte a világon. Ikonikus és jellegzetes kollekcióikat a vad ausztrál tájak ihlették, és olyan történetek részét képezik, amelyek generációkat kötnek össze. A Jacaru márka 1969-es kezdete óta tükrözi Ausztrália egyedi életmódját és szellemiségét. Hisznek az ausztrál gyártmányú termékekben, amelyek a legkiválóbb ausztrál anyagokból készültek. Együttműködnek helyi beszállítókkal, hogy minőségi, természetes, fenntartható és megújuló bőr anyagokat kínáljanak Önnek.

A zord ausztrál napsütés ellen készült sapkáik többsége UPF50+ besorolású, így tökéletes az aranyszínű strandokhoz, a vörös sivataghoz vagy a buja esőerdőkhöz, amelyek Ausztrália változatos éghajlatát alkotják. Bőr sapkáikat és kiegészítőiket odaadással tervezték és készítették kézműveseink kezében, akik Burleigh Headsben, Queensland ikonikus Gold Coast-ján, Ausztráliában találhatók. Büszkék az örökségükre, és továbbra is szenvedélyesen dolgoznak azon, hogy minőségi termékeket kínáljanak Önnek. Számos nem bőr divatos kalappal és kiegészítővel is foglalkoznak, amelyek kiegészítik helyben gyártott bőrkínálatukat. Jacaru – Kézzel készített Ausztráliában. 1969 óta.