Részletek
A legmagasabb szintű vágásbiztosságot garantáló, az EN388:2016 szabvány
D szintjének megfelelően minősített élelmiszeripari védőkesztyű.
Mindkét kézen használható, 60C-on mosható. Db kiszerelésben.
Jellemzők
D szintű vágásbiztosság
Kötési sűrűség 13
Egyesével szállítjuk
Gépben mosható 60°C
Kétkezes, bal- és jobbkezes felhasználóknak egyaránt alkalmas
Szöszmentes konstrukció a szennyeződések minimalizálása érdekében
Kiakasztható kisker csomagolással készülő termék.
CE Foodsafe
CE minősítés
Anyagok
HPPE, Acélszál, Poliészter
Szabvány:
EN420
EN388:2.5.4.x.
AS/NZS 2161.2
AS/NZS 2161.3
CE FOOD SAFE
Szállítás:
Fő oldalunk alján az ÁSZF-ben részletes tájékoztatást talál.