KX3 ruhacsalád

KX3 Ruhacsalád!

A Portwest KX3™ egy trendi ruházat, amely minőségi konstrukciókat, legjobb minőségű alapanyagokat és műszaki megoldásokat biztosít. A termékcsalád legfontosabb jellemzői a kopásállóság, a nedvességkezelés és a rugalmasság, melyek tartósságot és rendkívüli mozgásszabadságot biztosítanak. Minden KX3 ruha úgy van megtervezve, hogy tökéletesen kiegészítse egymást, ezáltal saját ízlés szerint összeállítható a viselő számára legtökéletesebb szett. A tökéletes modern munkaruha.

Anyagok:

A Portwest Kingsmill™ Polyester Stretch egy négyirányú sztreccs anyag, amely 93% poliészterből és 7% elasztánból készül. Ez a keverék könnyű mozgást és kiváló kényelmet biztosít az aktívhasználat során. A szövet kiváló technikai megoldást nyújt magas légáteresztő képességgel, nedvességelvezetéssel és gyorsan száradótulajdonságokkal. A UPF 40+ minősítésű alapanyag az UV-sugarak 98%-át blokkolja.
A Portwest innovatív kétirányú Kingsmill™Polycotton Stretch alapanyaga 65% poliészterből és 35% pamutból készül. Ez a prémium munkaruhaszövet kiváló kopás- és szakadási tulajdonságokkal rendelkezik, miközben a mechanikus nyújtási funkció biztosítja a viselő számára a könnyű mozgást. A UPF40+ minősítésű alapanyag az UV-sugarak 98%-átblokkolja.
A Kingsmill™ Cotton Stretch egy prémium stretch pamut alapanyag. 98% pamut és 2% elasztán biztosítja a tökéletes kényelmet és rugalmasságot. A magas pamuttartalom puha tapintást, a hozzáadott elasztán kiváló mozgásszabadságot biztosít. Ez az anyag 40+ UPF minősítéssel rendelkezik, amely az UV-sugarak 98%-át blokkolja.
Termékeket megtalálja a "KX3 " kereső szó beírásával a termék keresőben!

Ez is érdekelhet