DX4 ruhacsalád

DX4 Ruhacsalád (Portwest)

Feszegesd a határaidat a Portwest legdinamikusabb munkaruha kollekciójával.Ez a termékcsalád ötvözi a modern munkaruhák minden szükséges műszaki jellemzőjét, számos okos innovációval, hogy viselőjének maximális funkcionalitást és stílusos megjelenést biztosítson.

A DX4™ kollekció a nagy teljesítményű stretch anyagokat ötvözi a robusztus oxford panelekkel, ezzel páratlanul szabad mozgást és kiváló rugalmasságot biztosítva. Ez a kollekció a legmodernebb formatervezési minták alapján készült, amely tökéletes viselet a munkában és szabadidős tevékenységek esetén egyaránt.

Anyagok:

A Portwest Kingsmill™ Polyester Stretch egy négyirányú sztreccs anyag, amely 93% poliészterből és 7% elasztánból készül. Ez a keverék könnyű mozgást és kiváló kényelmet biztosít az aktívhasználat során. A szövet kiváló technikai megoldást nyújt magas légáteresztő képességgel,nedvességelvezetéssel és gyorsan száradó tulajdonságokkal. A UPF 40+ minősítésű alapanyag az UV-sugarak 98%-át blokkolja.

Maradjon védve a CorePro ™ panelekkel, amelyeket precízen terveztek nagy kopási területeken, hogy a legmagasabb szintű kopásállóságot és tartósságot biztosítsák. Ez a 100 000 dörzsölésen tesztelt,strapabíró szövet a legkeményebb környezetben is maximális élettartamot biztosít.

Az InsulatexPro a legfejlettebb könnyű hőbélésünk, amely kiváló melegség-tömegaránnyal rendelkezik. A hagyományos szigetelésnél háromszor melegebb, a puha szigetelőanyag milliónyi légzsebet tartalmaz, amelyek megkötik a levegőt és a testhőt, és maximális védelmet nyújtanak extrém hideg és nedves körülmények között anélkül, hogy a viselőt túlsúllyal terhelnék.

 

Termékeket megtalálja a "DX4 " kereső szó beírásával a termék keresőben!

Ez is érdekelhet