Portwest ruházat

Portwest ruházat!

A Portwest a munkaruházat, a védőruházat és a személyi védőfelszerelések globális gyártója és innovátora. Az 1904-ben alapított Portwest a világ leggyorsabban növekvő munkaruha-gyártó vállalata, amely több mint 130 országban rendelkezik globális forgalmazási hálózattal és ügyfélszolgálati munkatársakkal. A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család 3. generációja irányít. A Portwest előnyének középpontjában a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés áll. A Portwest 700 oldalas katalógusa 28 nyelven érhető el, és 1350+ munkavédelmi modellt tartalmaz, így a Portwest minden munkavédelmi igényt kielégítő ' One stop shop' szolgáltatást nyújt.

A legújabb kutatások és technológiák,valamint a prémium kategóriás alapanyagok és kiegészítők biztosítják a munkavállalók teljes körű védelmét.Az iparági igények fejlődésével párhuzamosan folyamatosan újítunk. HiVisTex Pro fényvisszaverő szalagunk több mint 50 mosást képes elviselni. A gyors azonosítás érdekében a ruházaton és a fejvédőn egyaránt találhatók azonosítókártya-tartók. A stretch és a megerősített panelek könnyű mozgást tesznek lehetővé, a hozzáadott tartósság mellett. A ragasztott és hegesztett varratok minden időjárási körülmények között szárazon tartanak.Az állítható szegélyek, a rugalmas mandzsetták és az innovatív drótfűzős rögzítőrendszerek mind biztonságos illeszkedést biztosítanak.

A női védőruházat megalkotásakor tervezőik a kockázatok csökkentésére és a kényelem növelésére összpontosítanak, lehetővé téve a munkavállalók számára, hogy akadálytalanul végezhessék munkájukat. A ruhadarabokat az átlagos női méreteknek,például a magasságnak és a karhosszúságnak megfelelően tervezték, így csökkentve a botlás vagy a beakadás kockázatát. A derék és a csípő körüli kiegészítő szabásvonal biztosítja a maximális kényelmet hosszú időn keresztül.

A Portwest a jól láthatósági védőruhák teljes választékát kínálja, amelyek együttesen rétegezve minden időjárási körülmény ellen védenek. Több réteg lélegző ruhadarab viselése nagyobb mozgásszabadságot, fokozott viselői kényelmet és maximális védelmet nyújt.

A DX4™ kollekció a nagy teljesítményű stretch anyagokat ötvözi a robusztus oxford panelekkel, ezzel páratlanul szabad mozgást és kiváló rugalmasságot biztosítva. Ez a kollekció a legmodernebb formatervezési minták alapján készült, amely tökéletes viselet a munkában és szabadidős tevékenységek esetén egyaránt.

A Portwest KX3™ egy trendi ruházat,amely minőségi konstrukciókat,legjobb minőségű alapanyagokat és műszaki megoldásokat biztosít. A termékcsalád legfontosabb jellemzői a kopásállóság, a nedvességkezelés és a rugalmasság, melyek tartósságot és rendkívüli mozgásszabadságot biztosítanak. Minden KX3 ruha úgy van megtervezve, hogy tökéletesen kiegészítse egymást, ezáltal saját ízlés szerint összeállítható a viselő számára legtökéletesebb szett. A tökéletes modern munkaruha.

Ez is érdekelhet