Monitor ruházat

Monitor ruházat!

A ruhák kifejezése a teljesítményt, az innovatív gondolkodást és a divatot jelzi. Azok, akik ezt a ruhát viselik, legyenek büszkék, érezzék magukat kiválasztottnak, és biztosak lehetnek abban, hogy a ruhák optimálisan működnek. Ide illik egy régi mondás: A funkció kéz a kézben jár a dizájnnal. Világos tervezési nyelv, amely egyszerű, de kifinomult vágásokra törekszik. A tömegből kimagasló design – a viselő egyértelmű üzenetével. Célcsoportuk a jövőt építő munkások. Frissített ruhákra lesz szükségük. Nem egy 1887-es kék egyenruha ihlette kabát.

Új termékek fejlesztése során mindig a biztonságra és a felhasználó igényeire helyezik a hangsúlyt. A jelentős tapasztalat és a lábfej anatómiájának alapos ismerete a legújabb lábbeligyártási technológiával párosulva jelentik a jövő biztonsági lábbelijének alapját. A gondosan kiválasztott anyagok, a szilárd kivitelezés és az innovatív gondolkodásmód biztosítja a műszakilag fejlett lábbeliket, olyan jellemzőkkel, mint a kis súly, a jó légáteresztő képesség és az ütéselnyelés. Mint például a Monitor Navajo ESD S1P félcipő, vagy a Monitor Spirit ESD S1P félcipő.

Webáruházunkban több mint 100 Monitor termék érhető el a szandáloktól a bakancsokig, a nadrágoktól a sapkákig. Mindegyik termékre egytől egyig érvényes a kifinomult anyagválasztás, a széles méret választék, és a modern design.

A termék keresőbe "Monitor" szó beírásával az összes Monitor márka terméke azonnal megtekinthető.

Ez is érdekelhet