Monitor márka

Monitor!

A legtöbb mai munkaruha hagyományos, klasszikus ruhákból származik, amelyeket a munkások és kézművesek által viselt ruhák alapján terveztek, finomítottak és gyártottak. Ez egy természetes, evolúciós folyamat, amely alkalmassá teszi a termékeket a tervezett célokra. Hogyan? Tapasztalattal és természetes fejlődéssel – de ez korlátoz.

Ezért nem készítenek munkaruhát. Más utat választottak. Ahelyett, hogy a meglévő modellekből indultak volna ki, a jövő felé léptek, és a folyamatot igényvezérelt szemszögből közelítették meg. A Monitor tervezési laborban szabadon létrehozhatnak, amit csak akarnak.

Nem kötelesek ragaszkodni a hagyományos mintákhoz, kötelező eljárásokhoz és stílusokhoz. Ennek ellenére soha nem hagyják figyelmen kívül a széleskörű tapasztalatot és szakértelmet, amikor a klasszikus gyártási folyamatokról és a munkaruha fejlesztésről van szó. Megfelelő elveket választanak és alkalmaznak – és minden mástól eltekintenek –, hogy teret adjanak a kreatív gondolkodásnak, amely lehetővé teszi a holnap munkásai és kézművesei számára jól teljesítő ruhadarabok fejlesztését. Olyan személyek, akik értékelik a dizájnt, a funkcionalitást és az egyediséget. Ezek a szavak megragadják a Monitor munkaruházatának lényegét: intelligens elegancia, kifinomult egyszerűség és ingyenes funkcionalitás.

A ruhák kifejezése a teljesítményt, az innovatív gondolkodást és a divatot jelzi. Azok, akik ezt a ruhát viselik, legyenek büszkék, érezzék magukat kiválasztottnak, és biztosak lehetnek abban, hogy a ruhák optimálisan működnek. Ide illik egy régi mondás: A funkció kéz a kézben jár a dizájnnal.

Világos tervezési nyelv, amely egyszerű, de kifinomult vágásokra törekszik. A tömegből kimagasló design – a viselő egyértelmű üzenetével.

Célcsoportuk a jövőt építő munkások. Frissített ruhákra lesz szükségük. Nem egy 1887-es kék egyenruha ihlette kabát.

A gondolkodásmód megváltaoztatásának képessége. Meglátni azt, amit mások nem látnak, szakítani a konvenciókkal és saját utunkat alakítani – márkának lényege, hogy a magunk módján csináljuk a dolgokat. Új termékek fejlesztése során mindig a biztonságra és a felhasználó igényeire helyezik a hangsúlyt. A jelentős tapasztalat és a lábfej anatómiájának alapos ismerete a legújabb lábbeligyártási technológiával párosulva jelentik a jövő biztonsági lábbelijének alapját. A gondosan kiválasztott anyagok, a szilárd kivitelezés és az innovatív gondolkodásmód biztosítja a műszakilag fejlett lábbeliket, olyan jellemzőkkel, mint a kis súly, a jó légáteresztő képesség és az ütéselnyelés. Maximális teljesítmény és kényelem napi nyolc órában és tovább. A design egy másik terület, amelyben különböznek a többiektől. Soha nem kötnek kompromisszumot a minőség vagy a funkcionalitás tekintetében. Ugyanakkor ugyanakkora hangsúlyt fektetnek az egyedi vizuális identitás, dizájn és stílus kialakítására, amely biztosítja, hogy a lábbelik kitűnjenek a tömegből. Valószínűleg ezért vált a Monitor rövid időn belül Skandinávia egyik vezető biztonsági lábbeli gyártójává. Mindenkinek teremtve, aki hozzájuk hasonlóan törődik azzal, hogy mi van a lábán, és ki meri építeni a saját útját.

Ez is érdekelhet