Blaklader munkaruházat

Blaklader munkaruházat!

A Blaklader katalógusaiban és fotóin látható sáros, rideg és veszélyes munkaterület nem pusztán mutatós illusztráció, hanem ezen ruhadarabok fejlesztésének része. A svéd tervezők és mérnökök viszonya a munkához és a munkaruhákhoz számunkra egészen meglepő. Folyamatosan és tudatosan keresik a különleges, minél mostohább kihívásokat nyújtó munkaköröket és tevékenységeket. Mindenki aki ezen ruhadarabok létrejöttében részt vesz, a ruhák tervezői, alkotói egyfajta jó értelemben vett versenyként élik meg ezeket a kihívásokat. Személyes sikernek és örömforrásnak tekintik, ha sikerül újabb-és újabb kihívásnak eleget tevő munka- és védőruházatot alkotniuk. A Blaklader ruházat minden területen az elérhető maximumot, a kompromisszum mentes minőséget tekinti célnak.
Nem véletlen, hogy az eltelt fél évszázad alatt ezek a ruhadarabok piacvezetővé váltak, és a világ jelentős részén a minőség és az örök élet szinonimájává vált a Blaklader márkanév. Európai gyártóról lévén szó, természetes, hogy a ruhadarabok az abszolút tartósságon túl minden szükséges európai szakmai és biztonsági előírásnak is megfelelnek. A saját kézben tartott technológia, a számtalan szabadalom és fejlesztés, az alapanyagok és a késztermékek minőségén túl, a gyártásban résztvevő munkások is fontos részét képezik a cég filozófiájának. A Blaklader a gyártás emberi oldalára, és körülményeire is odafigyel, önként bevezette és alkalmazza az SA 8000 tanúsítványt, amely a gyártás folyamatának munkafeltételeit és körülményeit szabályozza.
A Blaklader termékei nem pusztán tökéletes ipari termékek. Sokkal több és sokkal mélyebb értékek is találhatóak bennük. Ezek a ruhadarabok szenvedélyből, a munka és a munkások iránti csodálatból és szeretetből jönnek létre. A munkának ilyen jellegű megközelítése persze némelyek számára talán kicsit furcsa is lehet. Pedig mindenki tudja a saját életéből, hogy igazán jó minőségű terméket csak szenvedélyből lehet létrehozni. Ezt a szenvedélyt, ezt a profizmust, odafigyelést és szakmai elhivatottságot, a kihívások leküzdésének örömét élheti át mindenki, aki a Blaklader ruházati termékeinek használójává válik.

Ez is érdekelhet