SINGING ROCK – leesés elleni védelemben fogalom

A SINGING ROCK a világ egyik vezetője a magasban végzett munka, katonai és mentési célú hegymászó felszerelések és professzionális védőfelszerelések piacán.Örömmel vettük, hogy termékeikkel is tudjuk bővíteni e speciális területek egyéni védőeszköz igényét.

Magas minőség, igényes kivitelezés jellemzi a Singing Rock termékeket, nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos innovációra a piaci igények követésére és egyben az aktuális divat igényeknek is megfelelnek. A legapró részletekig kidolgozott eszközök a szükséges kiegészítők minden lehetséges válfaját képviselik, így teljes szettek állíthatók össze maximális biztonság mellett.

Felülvizsgálatok: Termékek élettartama során még egy szempont lényeges a felhasználók részére, mégpedig a leesés ellen védő eszközök élettartama alatti felülvizsgálatok gyors, és szakszerű kivitelezése. Ezek az eszközök életet mentenek, így sok esetben nem nélkülözheti annak használója hosszú időre. Nálunk a felülvizsgálatokat rövid határidővel, megfelelő szakmai háttérrel biztosítva vehetik igénybe ügyfeleink.

A Singing Rock termékeket folyamatosan töltjük webáruházunkba, amennyiben nem találja meg a keresett terméket keressen minket elérhetőségeinken

Ez is érdekelhet