Promacher – extra minőségű túra és munkaruházat

Januártól elérhető üzleteinkben, webáruházunkban pedig januári szállítással már elérhetőek a Promacher termékek. Mint új márkák esetében természetesen felkerül minden elérhető termék a webáruházba, folyamatosan bővítve az elérhető kínálatot.

A Promacher márka nagy előnye, hogy nem keleten gyártott termék, állandó, megbízható minősége garantált.

Promacher márka két fő területre kínál ruházatokat és kiegészítőket.

  1. Első terület a túrázást célozza meg. Termékei kényelmes viseletet biztosítanak egyszerű túrázóktól a hegyek hódítóin át a kutyás közösségekig. Kiemelt figyelmet fordít a gyártó azokra kiegészítő elemekre, amely egy ruházat vagy kiegészítő esetén a praktikumot és a jól használhatóságot biztosítják. Emellett a modern és divatos megjelenés is hangsúlyt kap. Folyamatos fejlesztés és tesztelés szolgálja a vevői igényeket.
  2. Második terület a túra ruházat minőségének, és kényelmének munkaruházatban történő megjelenése. Manapság egyre divatosabb, igényesebb munkaruházatok kerülnek piacra, ámde az a fajta kényelem amit egy túra ruházat biztosít nem jellemző a munkaruházatokban. A Promacher ezt a minőségi viseletet biztosítja munkaruházataiban is.
  3. Mindkét terméktípushoz jó szívvel kínáljuk a gyártó által készített lábbeliket a Bennon túra, sport és munkavédelmi cipőket!

Nézzen körül webáruházunkban és kísérje figyelemmel a márka termékeinek bővülését üzleteinkben, webáruházunkban. A most rendelt termékeket, januárban már folyamatosan szállítjuk vásárlóinknak!

Ez is érdekelhet