Az őszi időszak a softshell termékek szezonja!

Az őszi időszak a softshell termékek szezonja!

Mi sem kényelmesebb őszi időszakban egy softshell kabátnál! 15-20 éve még mindenki az esőkabátra, a PVC és orkán ruházatokra fókuszált. Első sofstshell termékeinkre szinte rá kellett beszélni a vásárlókat, külön el kellett magyarázni mindenkinek miért is jó a termék, és hosszú távon nem csak kényelmet, meleget de gazdaságos megoldást is nyújt egyben. Többen az ár miatt is húzódoztak!  - Ma már inkább vásárolnak softshell termékeket, hiszen szélálló, vízálló tulajdonságuk mellet a tartósság is fontos szemponttá nőtte ki magát. Addig amíg egy PVC ruházatban belül jobban ázunk az izzadságtól mintha az eső áztatna, és könnyen tönkre is mentek a termékek,  addig egy softshell kabát komfortos meleget nyújt izzadás nélkül, és ellenáll a metsző szeleknek.

Természetesen termék és termék között is hatalmas különbség van, és nem csak árban, színben és divatban, hanem a vízálló tulajdonságban is. Az extra minőségű termékek ára lényegesen magasabb, ám ma már elérhető mértékű bárki számára.

Sokan nem tudják, hogy nem csak kabát érhető el ezekből a nagyszerű anyagokból. Termékeink között megtalálhatóak mellények, bélelt kabátok - nadrágok, lábbelik, de még szerszámos táska is softshell kivitelben. Ráadásképpen megfelelő technikával logózható, feliratozható is. Ezzel a lehetőséggel egy igényes, egységes megjelenést tudunk biztosítani céges megrendelőink számára.

Munkatársainkhoz bátran forduljon segítségért, segítenek eligazodni a széles repertoárban!

Ez is érdekelhet