Miért fontos a céglogó?

A munkaruhának fontos szerepe van a cég egységes arculatának megteremtésében. Ezen a megjelenésen tovább erősíthet egy logó, amely egy jól látható helyen hatalmas eredményt tud elérni.

Miért érdemes céglogóval ellátni a munkaruhát?

 • A hímzett céglogós munkaruha növeli munkatársaid lojalitását. Munkájukat abban a biztos tudatban végzik, hogy ők képviselik a céget.
 • A cég vevői, ügyfelei, vendégei is nagyobb bizalommal fordulnak a cég, termékei és szolgáltatásai felé.
 • A hímzett céglogós munkaruha a cég egységes kommunikációjának része, amely egyben meg is különbözteti cégét a versenytársaitól.
 • Egy logó képes a vevők felé bizalmat és garanciát sugallni.

Céglogó a vállalat szemével

A logóval ellátott ruházat ereje abban rejlik, hogy a dolgozókban előhívja a hovatartozás érzését.  Egy ilyen póló, ing, vagy munkaruha hordása arra készteti az alkalmazottakat, hogy a legjobb tudásuk szerint képviseljék a vállalatot, valamint  annak érdekeit. Fókuszba kerül a felelősségtudat és a megfelelés, hogy ne hozzanak szégyent a munkahelyükre.

Nemcsak a munkatársak lojalitását lehet elérni egy fellogózott öltözettel. Az egységes arculat megerősíti és felfrissíti a vállalat kultúrájának egészét.

Ha azt érzik a dolgozók, hogy egy csapatban játszanak, akkor nő a csapatszellem és az együttműködésre való hajlandóság is. Egy uniformizált ruha a közös logóval ellátva az elérni kívánt közös célt is jobban láttatja!

Melyik ruhadarabot logóztassam?  

Ha már eldöntötte, hogy cége alkalmazottainak ruháját logóztatja, figyelembe kell vennie, melyiket a legérdemesebb. Dönthet amellett, hogy mindegyik darabot ellátja a közös emblémával, vagy specifikusan kiválaszthat egyetlen elemet is.

Annak érdekében, hogy könnyebben döntsön, gondolja át, hogy

 • milyen területen dolgoznak munkatársai?
 • melyik ruhadarabon látszana a legjobban a cég logója?
 • egyszeri rendezvényre, vagy hosszútávra szeretné az egyedi darabokat?

Legtöbbször a vállalatok pólókra, kabátokra és sapkákra kérik a logózást, mert ezeken érvényesül a leginkább a minta.

TIPP: Ha van olyan ruhadarab, ami cége meghatározó eleme, akkor azt válassua logóztatásra! Például, ha meghatározó eleme a vállalatnak a baseball sapka, akkor kérje ezekre a darabokra a cégjelzést!

Milyen technikák közül választhat?

 • Gépi hímzés: Manapság ez a legelterjedtebb technika a logózás tekintetében. Azért olyan népszerű, mert tömött, szabályos mintát lehet vele elérni. Ennek köszönhetően az így készült embléma sokkal strapabíróbb, tartósabb és esztétikusabb is ellenben a kézi hímzéssel.
 • Flokk: A flokkolás flokkszőrrel/flokkporral történő felületképzés. Bársonyos hatású réteget hoz létre különböző dolgokon. Érintése és látványa barátságos, komfortos érzést biztosít.
 • Tamponnyomás: Kis méretű, részlet gazdag nyomatok esetén a tamponnyomás a jó választás. A tamponnyomó technológia jól használható domború, ívelt felületek emblémázására. Ez a fajta technika főként az íves területek logózására jó.
 • Szitanyomás: A szitázás sokszínű nyomtatásra alkalmas. Abban tér el az előzőekhez képest, hogy itt bármilyen festéket lehet alkalmazni a metáltól egészen a világító árnyaltokig.

Nálunk egyszerre vásárolhatja meg a megfelelő munkaruhát kiegészítve egyedi céglogójával, így nem kell két helyre mennie, amivel rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhat meg!

Nézzen körbe üzleteinkben személyesen vagy böngésszen a weboldalon!

Kérdése van a logózással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen egyedi árajánlatot e-mailben a uzleteto@raabmunkavedelem.hu címen, vagy személyesen üzleteinkben!

Ez is érdekelhet