3+1 tipp, hogyan és hova hordja a fehér tunikát!

A fehér ruha viselése leginkább az egészségügyben és az élelmiszeriparban dolgozók megjelenését jellemzi. A legfontosabb ismérve, hogy az adott személy tisztaságot sugározzon, ezt pedig valóban a fehér szín éri el a leghatékonyabban.

Azonban az igényesség és az esztétika más területeken is hangsúlyos szerepet tölt be, így mai cikkünkben megmutatjuk, milyen területeken javasoljuk annak a bizonyos fehér tunikának a hordását, illetve arra is adunk pár tippet, hogyan teheti izgalmassá öltözékét!

1. Test és lélek egyensúlyban! – avagy, milyen egy igényes masszőr megjelenése?

Ha masszőrként dolgozik, bizonyára Ön is tudja, hogy az emberek azért jönnek, hogy a hosszú napok, vagy hetek fáradalmait Önnél pihenjék ki egy frissítő masszázs keretén belül. Fontos, hogy harmóniát sugározzon, így elengedhetetlen az ápolt megjelenés!

TIPP: Válasszon egy japán stílusú köpenyt a munkájához, amely amellett, hogy kényelmes viseletet biztosít, rendkívül esztétikus és nőies! Ha a hagyományosabb darabok kedvelői közé tartozik, akkor a Leona tunika egy remek döntés lehet az Ön számára!

2. Mutasssa meg az esztétika fontosságát megjelenésével! – avagy, hogyan válasszon tunikát, ha kozmetikusként dolgozik?

A kozmetika közelít a masszőr szakmájához, hiszen itt is rendkívül fontos szerepet tölt be a harmónia mellett a tisztaság. Vendégednek azt kell éreznie, hogy tiszta környezetben van és ez által biztonságban. A makulátlan kéz és a steril eszközök látványa mellett mérvadó az Ön megjelenése is, amely az imént említett atmoszférát kell, hogy visszatükrözze!

TIPP: Az Írisz tunika karcsúsított fazonja egy hozzá illő kényelmes fehér nadrággal remek kombináció lehet az egész napos munkára. Egy ilyen felső+nadrág párossal nemcsak a komfortról gondoskodhat, de vendégei felé is ezt az atmoszférát sugározhatja!

3. Vigyen a hétköznapokba egy kis színt!

Tudta, hogy most már rengeteg olyan tunika, köpeny és más fehér öltözék érhető el, amelyekbe a gyártók belecsempésztek egy kis színt? Ezzel a fogással a fehér ruházatok monotonitását egy pillanat alatt megtörheti!

TIPP: Ha Ön is szeretné izgalmassá varázsolni mindennapi megjelenését, akkor válassza a mély bordó árnyalattal megbolondított Jázmin tunikát vagy a finom kékes tónussal tarkított Kamilla tunikát!

+1. A fehéren az Ön céglogója is jól mutat!

Ha számítanak Önnek a részletek, akkor mutassa meg, hova tartozik, mit és kit képvisel! Közös szalonban dolgozik a munkatársaival? Hímeztessék rá a szalon céglogóját ruháikra, hiszen ezzel a lépéssel a vendégek felé is jó benyomást kelthetnek.

TIPP: Amikor kiválasztja a munkaruháját, kérje egyből céglogóval! Választhat hímzett vagy flokk technikával készült logózást, nálunk mindkét szolgáltatást megtalálja!

Reméljük hasznos volt ez a pár tipp és most már Ön is látja, hogy mennyi mindent lehet kihozni egy egyszerű fehér tunikából!

A nálunk kapható fehér ruházatok skálája rendkívül széles, így biztosan talál Ön is kedvére valót!

Ez is érdekelhet