Kosár
Mi a különbség a női és férfi munkavédelmi cipők között?

Extra méretek a legkisebbtől a legnagyobbig személyre szabva!

 

 Konfekció méreten kívül esik?

Sokszor találja magát szemben azzal, hogy az egyes ruhadarabok túl szűkek vagy éppen lógnak magán?

 

Nem kell, hogy aggódjon, hiszen van megoldás!

 

A megfelelő méretű ruhák megtalálása olykor még a plázák üzleteiben bolyongva is sok kihívást rejtenek, ha a konfekción kívül esünk, és akkor még a munkaruháról nem is beszéltünk.

A munkaruhák eredetileg egy hagyományos séma alapján készülnek el, ahol abszolút a tradicionális vonalakra épül a kinézet. Azonban egyes gyártók nemcsak a ruha méretére fektetnek hangsúlyt, hanem a divatra is. Mi mindkettőt preferáljuk pontosan azért, mert mindenkinek eltérő igényei vannak a munkaruhával kapcsolatban.

Ha betér az üzletünkbe, akkor egészen az XS mérettől a 7XL-es méretig talál magának megfelelő öltözetet, amiben kényelmesen végezheti munkáját. Egyedi igényeit jelezze felénk és tapasztalt varrónőink már készítik is az Önre legjobban illő darabot! SŐT! Ezeket a ruhákat nemcsak munkába, de akár a hétköznapokra is felveheti!

>>> Ide kattintva megnézheti, milyen ruhák közül válogathat nálunk!

Ugyanez a helyzet a cipőkkel. Nem vagyunk egyformák, ezért megeshet, hogy olyan méretű a lábfeje, ami abszolút kívül esik a 36-42-ig terjedő skálán. Ha Ön is a pici lábúak, vagy éppen ellenkezőleg az óriás lábúak csoportját erősíti, akkor üzletünkben biztosan fog magának találni megfelelő munkavédelmi cipőt! Nálunk a 35-ös mérettől indulva egészen az 52-es méretig talál olyan darabokat, amelyek pontosan az imént említett problémákra nyújtanak megoldást. 

>>> Kattintson ide és nézze meg női és férfi cipőinket és válassza ki az Ön munkaköréhez leginkább passzoló darabot!

 

Várjuk Önt is szeretettel üzletünkben, hogy megtalálja a tökéletes ruhát, amelyben kényelmesen végezheti munkáját!

Hozzászólások